دوشنبه 9 تیر 1404
33.7 C
Tehran
خانهاخبار تغذیه و سلامتتوصیه‌های سازمان غذا‌و‌دارو برای حفظ سلامت در توزیع نذورات محرم

توصیه‌های سازمان غذا‌و‌دارو برای حفظ سلامت در توزیع نذورات محرم

توصیه‌های سازمان غذا‌و‌دارو برای حفظ سلامت در توزیع نذورات محرم

معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع کنترل سازمان غذا‌و‌دارو، با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی در مراسم عزاداری ایام محرم، بر رعایت اصول بهداشتی در فرآیند تهیه و توزیع نذری‌ها تاکید کرد.

دکتر کلثوم خیرالهی با بیان این‌که حضور پررنگ و مسئولانه هیئت‌های مذهبی در ارتقای سلامت عمومی همواره قابل تقدیر است، گفت: استفاده از فرآورده‌های غذایی دارای نشان سیب سلامت، یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای اطمینان از ایمنی غذا در ایام عزاداری است. نمک یددار بسته‌بندی، روغن‌های خوراکی کم‌ترانس و نوشیدنی‌های دارای مجوز رسمی سازمان غذا‌و‌دارو، از جمله اقلامی هستند که توصیه می‌شود برای تهیه نذورات مورد استفاده قرار گیرند.

وی افزود: در توزیع آب، شربت و سایر نوشیدنی‌ها، استفاده از محصولات بسته‌بندی‌شده دارای نشان سیب سلامت، نقش مهمی در کاهش آلودگی‌های احتمالی دارد. هم‌چنین ظروف یک‌بار مصرف باید از نوع مجاز و دارای تاییدیه سازمان غذا‌و‌دارو باشند تا از بروز مشکلات بهداشتی جلوگیری شود.

معاون اداره کل ازمایشگاه مرجع کنترل سازمان غذا‌و‌دارو با تاکید بر این‌که نذری امام حسین (ع) باید با نهایت دقت و رعایت اصول ایمنی آماده شود، گفت: استفاده از مواد غذایی غیرمجاز، فله‌ای و فاقد اصالت سلامت، ممکن است سلامت مصرف‌کنندگان را در معرض خطر قرار دهد.

بنابر اعلام سازمان غذا‌و‌دارو، حفظ شان عزاداری و خدمت به مردم، در گرو رعایت نکات ساده اما مهم بهداشتی است. مشارکت هیئت‌های مذهبی در ارتقای این فرهنگ، تضمینی برای سلامت مردم و احترام به آیین‌های دینی خواهد بود./ایسنا/

انتهای پیام

مقالات مرتبط

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید

محبوب ترین

نظرات اخیر