شیوع سالمونلا با طالبی مرتبط است
شیوع بیماری سالمونلا که به طالبیهای درسته یا از پیشبریده شده مرتبط است منجر به بیماری ۴۳ نفر در آمریکا و کانادا شده که از این تعداد ۱۷ نفز در بیمارستانهای ۱۵ ایالتِ هر دو کشور بستری شدهاند.
سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) محصولات مرتبط با شیوع این بیماری را ریکال کرد و به مصرفکنندگان هشدار داد که آنها را نخورند یا نفروشند.
سالمونلا، یک عفونت باکتریایی است که بر مجرای روده تأثیر میگذارد و باعث اسهال، تب، و دلپیچه میشود. این عفونت از طریق غذا یا آب آلوده پخش میشود.
خردسالان، افراد مسن، و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند در معرض خطر بالای ابتلا به عفونتهای شدید هستند.
مقامهای بهداشتی از مردم درخواست کردهاند که مراقب عفونت سالمونلا مانند استفراغ، اسهال خونی، اسهالی که بیش از سه روز طول بکشد، تب بالای ۱۰۲ درجه فارنهایت، و همچنین علائم کمآبی بدن از جمله سرگیجه، کمادراری، و خشکی دهان و گلو باشند.
انتهای پیام