فواید انار برای سلامتی
انار، میوه بومی ایران و هند که در نوشتههای باستانی بهعنوان میوهای مقدس توصیف شده، نماد وفور نعمت و باروری است. طبق تحقیقات صورتگرفته در سال ۲۰۲۰ که در نشریه Foods منتشر شد، انار هزاران سال است که بهعنوان یک میوه پرمصرف در فرهنگهای دیگر مورد استفاده قرار میگیرد.
بنابر گزارش وزارت کشاورزی آمریکا (USDA) یک فنجان آب انار حاوی:
۱۳۴ کالری- ۰ گرم پروتئین- ۰.۷ گرم چربی- ۳۳ گرم کربوهیدرات- ۵۳۳ میلیگرم پتاسیم- ۰ گرم فیبر و ۲۲ میلیگرم سدیم است.
خواص انار: سرشار از آنتیاکسیدان- یک منبع خوب از فیبر، ویتامین C، پتاسیم و کربوهیدرات- کاهش التهاب- بهبود سلامت قلب و کلیه- سلامت دستگاه گوارش- و مدیریت دیابت بهویژه دیابت نوع ۲.
مانند بسیاری از میوهها و سبزیجات، آب انار به اندازه خود انار فیبر ندارد. فیبر این میوه همراه با ویتامین C موجود که هر دو از مواد مغذی ضروری هستند، در فرآیند آبگیری از بین میرود. اما اگر ترجیح فردی نوشیدن آب انار باشد، همچنان از تمام خواص آنتیاکسیدانی، مواد مغذی کلیدی مانند پتاسیم، و سایر فواید ارزشمند این میوه برای سلامتی بهرهمند خواهد شد.
انتهای پیام