فواید تخم آفتابگردان
تخم آفتابگردان یک میانوعده فوقالعاده غنی از مواد مغذی حاوی آنتیاکسیدان، فلاونول، فیبر، پروتئین گیاهی، اسیدهای چرب مفید برای سلامت قلب و … است که فواید زیادی برای سلامتی دارد. تخم آفتابگردان ضد آلرژی، و یک جایگزین عالی برای افرادی است که به بادام زمینی و سایر آجیلهای درختی حساسیت دارند.
یک اونس مغز تخم آفتابگردان بو داده بدون نمک حاوی:
۱۶۵ کالری- ۱۴ گرم چربی- ۲ گرم چربی اشباعشده- ۰ میلیگرم کلسترول- ۰ میلیگرم سدیم- ۷ گرم کربوهیدرات- ۳ گرم فیبر- ۵.۵ گرم پروتئین- ۱.۰۸ میلیگرم آهن- ۳۶.۶ میلیگرم منیزیم- ۲۴۱ میلیگرم پتاسیم- ۳۲۹ میلیگرم فسفر- ۱.۵ میلیگرم زینک- ۰.۵۹۸ میلیگرم منگنز- ۰.۵۱۹ میلیگرم مس- ۲۲.۵ میکروگرم سلنیوم- ۶۷.۲ میکروگرم فولات- و ۷.۴ میلیگرم ویتامین E.
کمک به سلامت چشم، تقویت سلامت قلب، حمایت از سیستم ایمنی سالم، تقویت سیستم گوارشی، و کمک به مدیریت وزن از فواید تخم آفتابگردان برای سلامتی است.
پوست تخم آفتابگردان عمدتا از فیبر تشکیل شده و بنابراین مصرف بیش از حد آن میتواند موجب ناراحتی گوارشی شود. همچنین اگر بهدرستی جویده نشود بخش تیز پوسته منجر به آسیب قسمتهای مختلف دستگاه گوارش خواهد شد.
انتهای پیام