باقیمانده غذاهای کنسروی را چگونه نگهداری کنیم؟
دکتر زهرا یاری، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:
کنسروها باید در مکانی دور از گرما و نور مستقیم خورشید نگهداری شوند و حتما قبل از مصرف حداقل ۲۰ دقیقه جوشانده شوند. گرچه جوشاندن کنسرو به منزله از بینرفتن تمام باکتریهای احتمالی آن نیست.
پس از باز شدن کنسرو باید تمام محتویات آن مصرف شود یا محتویات آن به یک ظرف ترجیحا شیشهای و دربسته منتقل و در یخچال نگهداری شود.
زمانیکه فرد به یخچال دسترسی ندارد، حداکثر تا دو ساعت میتوان کنسرو ماهی باز شده را در دمای محیط نگه داشت آن هم به شرطی که هوا خیلی گرم نباشد زیرا گرمای زیاد احتمال فساد و مسمومیت غذایی را افزایش میدهد.
انتهای پیام